Equips

Les nostres instal·lacions estan preparades per rebre nous membres. 

Només fa falta que us atanseu a les instal.lacions.

 

Famílies:

 

En el club creiem que no i a res millor que viure l'esport en família, per això, tenim un espai adaptat als més petits, on poden portar a terme els primers passos amb una raqueta, gaudint de l'entorn i mirant com els pares practiquen Tennis, Fronto o Pàdel.

 

Grup d'adults:

 

Els jugadors d'aquest grup són d'un ventall d'edats molt diferents entre si, però això no vol dir que estiguin en baixa forma o desmotivats! Fins ara els nostres jugadors adults han pogut enfrentar-se sempre amb equips de la zona. De moment no es participa en cap competició oficial federada, però si a intercanvis amistosos amb altres clubs.

 

Grup de Competició:

 

El grup de competició busca reforços. Qui vulgui ajudar activament al grup està convidat a observar els entrenaments i a treballar activament amb nosaltres. Es participa en competició federada a nivell individual.

 

Joves:

 

Estem molt orgullosos dels nostres grups juvenils, ja que d'aquests han sorgit alguns esportistes destacats. Entrenem als joves amb els millors equips y amb les tècniques d'entrenament més modernes, de forma que estiguin preparats en tot moment i que juguin motivats i amb intenció.

 

Iniciació:

 

El club es compromet amb el més petits, fent-los estimar l'esport, i adaptan-nos a uns preus molt justos. A més, normalment, per les caracteristiques de l'edat, les classes són als dissabtes al matí.

Ofertes esportives

Centrats en els esports de raqueta, al llarg dels anys hem anat ampliant la nostra oferta amb noves tendències. Al nostre club trobaràs l'equip per portar a terme les teves preferències esportives.

 

Els esports de raqueta es destaquen especialment per la combinació de diferentes seqüències de moviments. Caminar, còrrer, frenar, saltar .... tot pot relacionar-se en un únic tipus d'esport. A més, s'apel·la a la tàctica i creativitat.

 

Els nostres grups són:

  • Adult individual i en grup.
  • Juvenils iniciació, perfeccionament i competició.
  • Centres docents, institut, escola i universitats.
  • Petits tenistes de 5 a 10 anys.
  • Classes i activitats dirigides per empreses.

 

Posseu-vos en contacte amb nosaltes, i amb molt de gust, us enviarem la nostra oferta completa amb els horaris d'entrenament.